Amerplast säljer förpackningslösningar i mjukplast för paketering av olika konsumtionsvaror inklusive livsmedel till många av de stora varumärkesproducenterna i Europa. Vi är en av Europas största flexotryckare och påsproducent. Vår affärsidé är att skapa tillväxt tillsammans med våra kunder genom att erbjuda hållbara förpackningslösningar. Vi är övertygade om att lönsamhet skapas genom bra miljöval och kommer därför fortsätta bidra så gott vi kan till att utveckla förpackningsindustrin för mjukplast i en miljövänlig riktning.

Våra Amergrip®-förvarings- och infrysningspåsar är tillverkade av en 100% förnyelsebar, sockerrörsbaserad polyeten och våra AmerThermo® termopåsar är tillverkade av minst 20% återvunnet material. Läs mer om de två produkterna nedan. Kontakta vår säljare för mer detaljerad information och förfrågningar.

Amergrip® infrysningspåsar – tillverkade av 100% förnyelsebart material

 

 

Våra Amergrip-påsar har blivit en riktig klassiker i Finland och en av våra mest kända produkter. Sedan 1970-talet finns dessa påsar i nästan varje finskt hushåll och de används för flera syften hemma, på fritidsaktiviteter och i professionellt bruk.

 

Amergrip-påsar är tillverkade av sockerrörsbaserad polyeten. Förutom det hållbara råmaterialet ligger hemligheten till framgången i dess läckagesäkra zip-lås, som är utformad för att öppnas och stängs upprepade gånger.

Amergrip I'm Green

Amergrip® påsar finns i sex olika storlekar

Konsumentförpackningen förpackas i kartonger med 30 konsumentförpackningar i varje kartong.

Amergrip® produktinformation:

 

 • Amergrip påsar är tillverkade av en 100% förnyelsebar sockerrörsbaserad polyeten.
 • Påsarna tillverkas i Tammerfors i Finland och är av högsta kvalitet.
 • Amergrip påsarna finns I 6 storlekar: mini, 0,5 lit, 1 lit, 2 lit, 4 lit, och maxi.
 • Påsarna är transparenta och framsidan är försedd med en vit tryckt yta att skriva på.
 • Alla råvaror som används vid tillverkning av Amergrip påsar är EU godkända för användning i direkt kontakt med mat.
 • Fritt från Bisfenol-A (BPA).
 • Hållbara påsar som är utformade för att öppnas och stängas upprepade gånger, vilket gör dem återanvändbara.
 • Påsarna är helt återvinningsbara och kan återvinnas som råmaterial för nya plastprodukter.

 

Mångsidiga Amergrip® är lämplig för:

 

 • Konservering
 • Djupfrysning
 • Förvaring av små föremål
 • Förvaring av vätskor under flygning
 • Skydd mot fuktighet
Amergrip 1L SE

AmerThermo® isoleringspåsar – miljövänlig påse för att bevara värme eller kyla

AmerThermo är en isolerad påse som håller varma produkter varma och kalla produkter kalla och passar perfekt för att bevara varma eller kalla livsmedel mellan butiken och hemmet. Förutom varma eller kalla drycker eller djupfrysta livsmedel som glass finns det många produkter som vi kanske inte alltid tänker på att skydda mot temperaturförändringar.

 

Blommor, sallad eller kryddor skyddas och håller sin ideala temperatur mycket bra i en AmerThermo påse. Påsen kan återförslutas många gånger tack vare det praktiska zip-låset som är enkel att öppna och försluta. Påsarna säljs idag i dagligvarubutiker över hela Finland och har blivit en fantastisk succé.

 

AmerThermo påsen innehåller minst 20% återvunnet material. Vår forskning visar att användningen av återvunnet material väsentligt minskar plastförpackningars negativa effekt på miljön samtidigt som behovet av nytt och ofta fossilbaserat råmaterial minskar. Hela påsen (inklusive zip-lås och isolering) är tillverkad av polyeten vilket innebär att påsen i sin helhet är återvinningsbar när den lämnas till återvinning.

 

AmerThermo påsar levereras i kartonger med 50 påsar i varje kartong. 1 EURpall = 15 kartonger (750 påsar)

AmerThermo in store

AmerThermo® produktinformation:

 

 

 • AmerThermo påsar är tillverkade av polyeten och innehåller minst 20% återvunnet material.
 • AmerThermo finns i två varianter: AmerThermo Standard för transport av varma eller kalla livsmedel och AmerThermo Blomma för transport av blommor.
 • AmerThermo påse finns på vårt lager med standardtryck men går också att beställa med kundspecifikt tryck (minimiupplaga vid kundspecifikt tryck är 10.000 påsar)
 • När påsen lämnas till återvinning är påsen i sin helhet återvinningsbar och kan användas vid tillverkning av nya plastprodukter.

AmerThermo® isoleringspåsar

AmerThermo bag

AmerThermo Standard

AmerThermo Flower bag

AmerThermo Blomma

För mer information och förfrågningar:

 

 

Thomas Leth

Sales Manager, Scandinavia
Tel. +46 72 644 8100
Email. thomas.leth@amerplast.com

 

© 2022 Amerplast