Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, kuinka Amerplast kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietoja, jotka on kerätty tämän Amerplast Oy:n (“Amerplast”) tarjoaman verkkosivuston ja muiden digitaalisten alustojen ja palvelujen, kuten Amerplastiin liittyvien sosiaalisen median tilien kautta.

 

Tietosuojaselosteessa käytetyt ilmaisut “me”, “meitä”, “meidän” jne. tarkoittavat Amerplastia ja samaan konserniin kuuluvia yhtiöitä. Ilmaisut “sinä”, “sinun” jne. tarkoittavat sinua verkkosivuston käyttäjänä riippumatta siitä, oletko rekisteröitynyt verkkosivustolla vai et. Lue tämä verkkosivuston tietosuojalauseke huolellisesti, ja älä käytä sivustoa, jos et hyväksy kaikkia tässä kuvailtuja toimintatapoja.

 

Tiedämme, että henkilötietosi ovat sinulle tärkeitä, ja ne ovat tärkeitä myös meille. Siksi käsittelemme henkilötietoja huolellisesti ja järkevästi. Amerplast tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan, ja sen lisäksi olemme myös sitoutuneet suojamaan yksityisyyttäsi verkossa. Tässä verkkosivuston tietosuojalausekkeessa esitellään henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä vieraillessasi verkkosivustollamme.

 

Tiivistelmä tietosuojaselosteesta:

 

Olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Luottamuksesi on meille tärkeää. Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa: käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havainnoituihin ja analytiikan avulla johdettuihin tietoihin. Käytämme dataa rekrytointiin, asiakaspalveluun ja markkinointiviestintään. Noudatamme kaikessa henkilötietojen käsittelyssä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus) sekä sovellettavaa kansallista lainsäädäntöä.

 

Sisältö

 

  1. Mitä henkilötiedot ovat?
  2. Kuka vastaa henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä?
  3. Mitä teemme henkilötiedoillasi?
  4. Millaisia henkilötietoja keräämme, käsittelemme ja käytämme?
  5. Käytetäänkö verkkosivustolla evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?
  6. Miksi ja kenen kanssa jaamme henkilötietoja?
  7. Siirretäänkö henkilötietoja ulkomaille?
  8. Mitä muuta teemme suojataksemme henkilötietosi?
  9. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?
  10. Millaisia tietosuojaan liittyviä valintoja voit tehdä?
  11. Miksi lähetämme sinulle sähköpostia?
  12. Linkit muille verkkosivustoille
  13. Miten verkkosivuston tietosuojalausekkeen muutoksista tiedotetaan?
  14. Yhteystiedot

 

1. Mitä henkilötiedot ovat?

 

Tässä ”henkilötiedoilla” tarkoitetaan kaikenlaisia verkkosivuston tai Amerplastin hyödyntämien sosiaalisen median alustojen käyttäjään liittyviä tietoja riippumatta siitä, antaako hän ne itse, kerätäänkö ne hänestä tai saadaanko ne muulla tavalla.

 

2. Kuka vastaa henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä?

 

Verkkosivuston tarjoajana Amerplast on kaikkien sinusta säilyttämiemme, keräämiemme, käsittelemiemme ja toimestasi tapahtuvaan verkkosivuston käyttöön liittyen tai muulla tavoin hankkimiemme henkilötietojen vastuullinen rekisterinpitäjä.

 

Amerplast käyttää sosiaalisen median alustojen kautta kerättyjä ja niissä käsiteltyjä henkilötietoja markkinointitarkoituksiin. Näissä tapauksissa alustan tarjoajat keräävät ja käsittelevät henkilötietoja, ja jos haluat rajoittaa henkilötietojesi käyttöä, sinun on otettava yhteyttä suoraan sosiaalisen median alustan tarjoajaan.

 

3. Mitä teemme henkilötiedoillasi?

 

Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi vain seuraaviin tarkoituksiin:

 

  • Rekrytointi-tarkoituksiin, kun olet itse luovuttanut tietosi rekrytointi-sivumme kautta;
  • Hallinnoidaksemme, käyttääksemme, ylläpitääksemme ja kehittääksemme verkkosivustoa;
  • Mahdollistaaksemme vastaamisen verkkosivuston kautta jättämiisi tiedusteluihin, kysymyksiin ja pyyntöihin;
  • Voidaksemme kehittää verkkosivustoa, markkinointiamme, tuotteita ja palvelua ja tehdäksemme niistä yksilöllisempiä;
  • Tarjotaksemme tietoa sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista erilaisten markkinointikanavien kautta, kuten esimerkiksi sähköpostitse ja uutiskirjeenä, sosiaalisessa mediassa, verkkomainonnan sekä hakukonemainonnan avulla, ja mukaan lukien myös Amerplastin erityisesti sinulle suunnattujen tuotteiden, palvelujen myynninedistämismateriaalien lähettämisen (suoramarkkinointi);
  • Hallinnoidaksemme palkintojen, tutkimusten, arvontojen, kilpailujen tai muiden myynnin edistämiseen liittyvää toimintaa ja tapahtumia;
  • Lakisääteisten vaatimusten noudattamista, verkkosivuston laittoman käytön estämistä, riitojen ratkaisua ja sopimusten täytäntöönpanoa varten;
  • Muihin erikseen hyväksymiisi tarkoituksiin ja muilla lain sallimilla tavoilla.

 

Pyydämme suostumuksesi lain edellyttämällä tavalla ennen henkilötietojesi keräämistä, käsittelyä ja käyttöä yllämainittuihin tarkoituksiin. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi johonkin uuteen tai muuhun tarkoitukseen, ilmoitamme asiasta sinulle ja käytämme tietojasi sellaiseen tarkoitukseen vain silloin, kun laki edellyttää tai sallii sellaisen käytön tai olet antanut siihen suostumuksesi. Vain rajallisella määrällä Amerplastin työntekijöitä on pääsy henkilötietoihisi yllä mainituissa tarkoituksissa. Henkilöt on rajattu käyttäjäryhmittäin (esim. henkilöstöhallinnon, markkinoinnin, myynnin, tukitoimintojen, tietoteknisten palvelujen).

 

4. Millaisia henkilötietoja keräämme, käsittelemme ja käytämme?

 

Verkkosivuston käyttöön liittyen keräämämme, käsittelemämme ja käyttämämme henkilötiedot eivät koostu vain aktiivisesti keräämistämme tiedoista silloin, kun käytät sivustoamme vaan sisältää myös tiedot, jotka vapaaehtoisesti ilmoitat meille eri yhteyksissä (esimerkiksi täyttäessäsi verkkolomakkeen). Siksi emme voi luetella tyhjentävästi kaikkia mahdollisesti keräämiämme, käsittelemiämme ja käyttämiämme henkilötietoja. Yleensä tällaisia henkilötietoja ovat esimerkiksi:

 

  • Nimi ja osoite;
  • Yhteystiedot (puhelin, sähköposti jne.);
  • Edustamasi yrityksen (jos on) nimi, osoite, osasto, yhteystiedot ja muut tiedot sekä tehtäväsi yrityksessä;
  • Amerplast asiakasnumero;
  • Y-tunnus;
  • IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi, versio ja asetukset, internetyhteyden palveluntarjoajan nimi ja muut laitteistoon ja yhteyteen liittyvät tiedot, joita tarvitaan laitetyypin määritykseen, yhteyden muodostamiseen verkkosivustolle, tietojenvaihdon mahdollistamiseen sinun ja laitteen välillä ja verkkosivuston tarkoituksenmukaisen käytön varmistamiseen;
  • Sen verkkosivuston URL- ja IP-osoitteet, jolta saavuit tai sinut ohjattiin verkkosivustollemme, myös päivämäärä ja kellonaika;
  • Verkkosivustollamme aukaisemasi alasivut ja linkit; myös päivämäärä ja kellonaika;
  • Perusteelliset tiedot verkkosivustolta ja sen välityksellä käyttämistäsi URL-osoitteista, myös päivämäärä ja kellonaika;
  • Tarjous- ja yhteydenottopyynnöt sekä muu annettu palaute;
  • Uutiskirjetilaukset;
  • Käytetyt hakusanat;
  • Verkkosivustolla katselemasi tai hakemasi palvelut ja tuotteet;
  • Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden keräämät tiedot (määritellään seuraavassa kohdassa);
  • Verkkosivuston kautta lähetetyn viestinnän sisältö, myös verkkosivuston sosiaalisen median julkaisuihin liittyvät tiedot tai muulla tavoin Amerplastin kanssa jaetut tiedot ja kaikki muut verkkosivustolla ilmoittamasi tai sivustolle lataamasi tiedot (esim. verkkolomakkeen tiedot).

 

5. Käytetäänkö verkkosivustolla evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita?

 

“Evästeet” ovat pieniä tietomääriä, joita verkkosivusto siirtää hyvin pieninä tekstitiedostoina tietokoneesi kovalevylle. Evästeitä käytetään tietojen tallentamiseen. “Evästeet” voivat helpottaa verkkosivuston käyttöä tallentamalla verkkosivuston käyttöä koskevia mieltymyksiäsi. “Evästeet” eivät itse tunnista käyttäjiä, joskin ne tunnistavat käyttäjän tietokoneen. Me ja kolmannet palveluntarjoajat voimme käyttää myös pikselitageja (verkkojäljitteet, web-bugit ja läpinäkyvät GIF-tiedostot) verkkosivustollamme ja sähköposteissamme. Pikselitagi on miltei näkymätön pikselin kokoinen graafinen kuva sivustolla tai sähköpostiviestissä.

 

Me ja kolmannet palveluntarjoajat keräämme esimerkiksi seuraavia tietoja evästeiden, pikselitagien ja muiden vastaavien teknologioiden avulla: verkkosivustoihimme, uutiskirjeisiimme ja mainoksiimme liittyvä toimintasi; vahvistus meiltä saamasi sähköpostiviestin avaamisesta, myös avaamisajankohta ja tiedot mahdollisesti avaamistasi viestin linkeistä; sivustot joilla vierailit verkkosivustoltamme poistumisen jälkeen.
Voimme kerätä henkilötietojasi suoraan sosiaalisen median sivujemme kautta, joita ovat esimerkiksi Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ja muut. Myös sosiaalisen median sivujamme ylläpitävä sivusto voi kerätä henkilötietoja. Tietosuojalausekkeemme ei koske Amerplastin käyttämien sosiaalisen median sivustojen tietosuoja- ja turvallisuuskäytäntöjä.

 

Käytämme kolmansina osapuolina toimivia mainostoimistoja sinulle kohdistetun verkkomainonnan tarjoamiseen muilla sivustoilla. Nämä kolmannen osapuolen mainostoimistot hyödyntävät ja käyttävät teknologiaa, esimerkiksi evästeitä ja pikselitageja, saadakseen tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme ja muita verkkosivustoja. Verkkosivustomme ja muiden sivustojen käyttöösi perustuvat tiedot auttavat meitä valitsemaan sopivaa mainontaa ja sopivat mainospaikat.

 

Amerplast käyttää seuraavia verkkosivustoon liittyviä evästetyyppejä ja tekniikoita:

 

Google Analytics (pysyvä eväste, joka jää selaimeen sen sulkemisen jälkeen): Tällä verkkosivustolla käytetään Google Analyticsia, joka on Google, Inc:n (“Google”) tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tietokoneelle tallennettuja tekstitiedostoja, auttaakseen verkkosivustoa analysoimaan sivuston käyttöä. Google siirtää ja tallentaa evästeiden verkkosivuston käytöstäsi keräämät tiedot palvelimille Yhdysvalloissa. Ennen siirtoa tiedot muutetaan anonyymeiksi poistamalla IP-osoitteesi viimeinen oktetti. Google käsittelee tietoja puolestamme arvioidakseen toimestasi tapahtuvaa sivustomme käyttöä, laatiakseen raportteja sivuston käytöstä ja tarjotakseen sivuston ja internetin käyttöön liittyviä muita palveluja. Google ei linkitä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön selaimesi asetuksista, mutta kannattaa muistaa, että silloin kaikkia sivuston toimintoja ei välttämättä voi käyttää. Voit myös kieltää käyttötietojen keräämisen (myös IP-osoite) ja Googlen suorittaman tietojen käsittelyn lataamalla ja asentamalla käyttämäsi verkkoselaimen linkistä tools.google.com/dlpage/gaoptout tai hallinnoida evästeasetuksiasi verkkosivustomme Cookiebotin kautta (ponnahdusikkuna).

 

6. Miksi ja kenen kanssa jaamme henkilötietoja?

 

Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille sekä Amerplastin kanssa samaan konserniin kuuluville yrityksille edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin. Emme myy, vaihda, vuokraa, luovuta tai muulla tavoin jaa henkilötietojasi muulla tavalla kuin jäljempänä kuvatulla tai kanssasi erikseen sovitulla tavalla (esimerkiksi, jos annat suostumuksesi muunlaisten tietojen siirtoon aloittaessasi tietyn palvelun käytön). Voimme kerätä asiakkaiden verkkosivuston käyttöön liittyvää sellaista tietoa, joka auttaa meitä kehittämään verkkosivustoamme. Voimme esimerkiksi tutkia kerättyä tietoa määritelläksemme asiakkaiden eniten käyttämät verkkosivustomme osat. Amerplast voi tarjota koottuja tilastotietoja asiakkaista, myynnistä, sivuston liikenteestä ja muista sivustoon liittyvistä tiedoista kolmansille osapuolille, mutta nämä tilastotiedot eivät mahdollista henkilöiden tunnistamista. Henkilötietojasi, kuten esimerkiksi nimi ja sähköpostiosoite, ei käytetä näissä tutkimuksissa.  Noudatamme sovellettavaa lainsäädäntöä huolellisesti henkilötietoja jakaessamme.

 

Mahdolliset henkilötietojesi saajat ovat:

  • Muut Amerplastin kanssa samaan konserniin kuuluvat yritykset ja Amerplastin kumppanit: saatamme jakaa henkilötietojasi muille Amerplastin kanssa samaan konserniin kuuluville yrityksille (esimerkiksi paikallisista verkkosivuista vastaaville Amerplastin markkinointiorganisaatioille) ja kumppaneillemme perustelluista syistä (esimerkiksi, kun kumppani toimittaa tilaamaasi palvelua, kuten sähköpostipalveluita) ja silloin, kun näiden tietojen jakaminen on sallittua lainsäädännön nojalla. Lain edellyttämä suostumus saadaan silloin, kun hyväksyt henkilötietojesi jakamisen, tai jos sovellettava laki sallii tietojen jakamisen tai edellyttää sitä.
  • Kolmannet palveluntarjoajat: Voimme käyttää kolmansia palveluntarjoajia (yritykset tai henkilöt, joilta ostamme palvelua) suorittamaan tiettyjä tehtäviä puolestamme ohjeidemme mukaan. Näitä ovat esimerkiksi tietokantojen hallinnointi, palvelujen ylläpito, verkkoanalysointi, yhteydenottoihin vastaaminen, tilausten toimitus, postitus ja sähköpostitus, toistuvien tarpeettomien tietojen poistaminen asiakastietokannoista, tietojen analysointi sekä myynnissä ja markkinoinnissa avustaminen. Kolmannet palveluntarjoajat voivat esimerkiksi olla informaatioteknologiayrityksiä, lakipalveluja ja talousneuvontaa tarjoavia yrityksiä tai muita konsultteja. Kolmas palveluntarjoaja saa käyttöönsä vain sellaiset henkilötiedot, joita tarvitaan tiettyjen tehtävien suorittamiseen, ja tietoja käytetään vain näihin tehtäviin. Varmistamme, että kolmannet palveluntarjoajat tiedostavat ja noudattavat näitä sitoumuksia. Lisäksi varmistamme, että kaikki kolmannet palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi vähintään sovellettavien tietosuojalakien edellyttämällä huolellisuudella ja noudattavat asianmukaisia teknisiä ja organisaatioon liittyviä turvallisuustoimia.
  • Tuomioistuimet, täytäntöönpanoviranomaiset ja sääntelyviranomaiset: Voimme jakaa henkilötietojasi silloin, kun uskomme sen olevan tarpeen lain noudattamiseksi, verkkosivustomme tai muiden käyttäjien tai kolmansien osapuolten oikeuksien ja turvallisuuden suojaamiseksi (esim. petosten estämiseen liittyvä toiminta). Tätä voidaan rajoituksetta soveltaa myös silloin, kun meidän on luovutettava henkilötietoja lain vuoksi tai tuomioistuimen, täytäntöönpanoviranomaisen tai säädäntöviranomaisen määräyksestä. Määrittelemme huolellisesti henkilötietojen luvallisen luovuttamisen kaikissa tällaisissa tilanteissa ja huomioimme erityisesti henkilötietojen luovutuksen vaikutukset kyseessä olevaan henkilöön. Jos päätämme luovuttaa henkilötietoja näissä tapauksissa, harkitsemme myös sellaisten keinojen käyttöä, joiden avulla tietojen luovutusta voidaan rajoittaa esimerkiksi muokkaamalla luovutettavia tietoja.
  • Ostajat: Voimme myydä liiketoimintamme joko kokonaan tai osittain kehittäessämme jatkuvasti liiketoimintaamme. Tällaisissa kaupoissa käyttäjien tiedot sisältyvät yleensä yrityksen myytävään omaisuuteen, mutta niihin sovelletaan tietosuojalausekkeen mukaisia lupauksia, ellei kanssasi ole muuta sovittu.

 

7. Siirretäänkö henkilötietoja ulkomaille?

 

Emme pääsääntöisesti siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

Muissa maissa noudatettavat tietosuojalait eivät välttämättä suojaa henkilötietojasi yhtä tehokkaasti kuin EU- tai ETA-alueen vastaavat lait. Jos esimerkiksi käytät sivustoamme edellä mainittujen alueiden ulkopuolella, tietojen saaja ei välttämättä ole Euroopan tietosuojadirektiivin (95/46/EY), EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) tai Sveitsin liittovaltion tietosuojalain mukainen turvallinen maa.

 

8. Mitä muuta teemme suojataksemme henkilötietosi?

 

Amerplast ymmärtää tietoturvallisuuden tärkeyden ja haluaa, että sivustomme selailu, henkilötietojen luovutus rekrytointi-ilmoitusten kautta tai yhteydenottopyynnön jättäminen lomakkeen kautta olisi mahdollisimman turvallista. Noudatamme kohtuullisia suojatoimia ja varotoimenpiteitä suojataksemme henkilötietosi, mukaan lukien tekniset ja organisaatioon liittyvät luvattoman käytön, väärän käytön, tietojen muokkaamisen, luvattoman tai satunnaisen tietojen tuhoutumisen ja vahingossa tapahtuvan häviämisen estävät keinot verkossa ja sen ulkopuolella.

 

Ymmärräthän myös sen, että samalla kun pyrimme suojamaan henkilötietosi mahdollisilta riskeiltä ja vaaroilta, ehdotonta turvallisuutta ei voida taata verkossa toimittaessa. Siksi pyydämme sinua edistämään omalta osaltasi tietoturvaa olemalla luovuttamatta verkkosivustollamme mitään erityisen arkaluontoisia tietoja tai ylimääräisiä tietoja.

 

9. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

 

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin niiden keräämistä edellyttävä laillinen käyttötarkoitus, sovellettavien tietojen säilytystä koskevat toimintatavat tai sovellettava laki vaatii tai sallii.

 

10. Millaisia tietosuojaan liittyviä valintoja voit tehdä?

 

Voit tehdä useita tietojesi keräämistä, käsittelyä, käyttöä ja käyttötarkoituksia koskevia valintoja. Näitä ovat esimerkiksi:

 

  • Voit käyttää verkkosivustoamme ja sen toimintoja sekä ominaisuuksia anonyymisti tai nimimerkillä ellei tunnistamisesi ole ehdottoman tarpeellista.
  • Voit kieltäytyä tiettyjen henkilötietojen luovuttamisesta kokonaan erityisesti silloin, kun pyydämme suostumustasi tietojen keräämiseen.
  • Voit milloin tahansa muuttaa tai perua kaikki aiemmin tietosuojaan liittyen antamasi suostumukset (esimerkiksi lopettaa uutiskirjeen tilauksen tai pyytää poistamaan kaikki rekrytointilomakkeella antamasi tiedot).
  • Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi muun käytön markkinointitarkoituksiin.

 

11. Miksi lähetämme sinulle sähköpostia?

 

Voimme lähettää sinulle sähköpostia esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

 

  • Olet tilannut uutiskirjeen tai muuta markkinointiviestintäämme.
  • Olet täyttänyt työpaikka ilmoituksen ja ilmoitamme sinulle rekrytointiin liittyvistä asioista.
  • Olet lähettänyt meille viestin ja vastaamme viestiisi.

 

Haluamme lähettää sinulle tiedotteita, tietosuojailmoituksia tai muuta käyttäjiämme koskevaa tärkeää tietoa. Jos olet uutiskirjeidemme vastaanottaja ja haluat lopettaa markkinointiviestinnän tilaamisen voit lopettaa tilauksen seuraamalla ohjeita kunkin uutiskirjeen lopussa tai ottamalla meihin yhteyttä alla kohdassa “Ota yhteyttä” annettuja ohjeita noudattaen.

 

12. Linkit muille verkkosivustoille

 

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille sivustoille. Emme valvo näihin linkkeihin liittyviä sivustoja. Vierailet tällaisilla sivustoilla omalla vastuullasi. Amerplast ei pysty ottamaan mitään vastuuta, eikä ole millään lailla vastuussa tai korvausvelvollinen tällaisista sivustoista, niiden sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä, emmekä myöskään hyväksy niitä. Pyydämme perehtymään tällaisten sivustojen tietosuojalausekkeeseen ennen henkilötietojen luovuttamista.

 

13. Miten verkkosivuston tietosuojalausekkeen muutoksista tiedotetaan?

 

Liiketoimintamme muuttuu jatkuvasti ja siksi verkkosivustomme tietosuojalauseketta on toisinaan muutettava. Julkaisemme tietosuojalausekkeen uuden version verkkosivuillamme. Uuden version tunnistaa helposti yläpalkista löytyvistä versiotiedoista. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tietosuojalausekkeen uuden version julkaisemisen jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen uuden version.

 

14. Yhteystiedot

 

Palautteesi on aina tervetullutta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on tietosuojalausekkeeseemme tai yksityisyytesi suojaamiseen verkossa liittyviä huolenaiheita tai muuta kysyttävää. Voit ottaa meihin yhteyttä myös silloin, kun haluat tietää millaisia henkilötietojasi säilytämme tai haluat päivittää, oikaista tai poistaa henkilötietosi tai estää niiden tulevan käytön tai haluat perua aiemmin antamasi suostumuksen.

 

Puhelinnumero: +358 10 214 200
Sähköposti: gdpr@amerplast.com

© 2022 Amerplast